Ořechový chléb
s uzeným lososem

Nezapomenutelná kombinace.

Ochutnali jste už uzeného norského lososa s lahodným smetanovým sýrem v křupavém tmavém chlebu s vlašskými ořechy?

Chléb Pain d’Antanas je připraven dle tradičního receptu a pečený na kameni. Díky tomu má křupavou kůrku a s naším uzeným norským lososem je to čiré potěšení!

Výživové informace
100g
porce
Kalorická hodnota ​​(kJ)10011902
Kalorická hodnota ​​(kcal)239454
Tuky (g)9,417,9
z toho nasycené mastné kyseliny (g)2,75,1
Karbohydráty (g)23,544,7
z toho cukry (g)0,91,8
Bílkoviny12,122,9
Sůl (g)1,52,8

Přírodní ingredience & nejlepší příprava!

Milujeme ryby a chceme, aby si jste si je užívali i vy, vždy čerstvé a snadno stravitelné. Proto se vědomě vyhýbáme používání zvýrazňovačů chuti, umělých příchutí a geneticky modifikovaných přísad. Naše výrobky z ryb pocházejí výhradně z řízených zdrojů.

Losos

V polovině 70. let 20. století se stal losos v Evropě jednou z nejoblíbenějších ryb. Uzený je dokonce vůbec nejoblíbenější rybou na světě. V minulosti byl však vyhledávanou delikatesou „znalců“, dokud v roce 1973 nevytvořila jedna francouzská restaurace legendární recept „Combination à la Troisgros“. Tato kombinace lososa se šťovíkem a vinnou omáčkou odstartovala jeho neuvěřitelný rozmach. Od tohoto momentu si losos díky chovu ve velkém našel cestu do každé restaurace, supermarketu a mnoha domácností.

 

Losos je oblíbený díky delikátnímu masu, velmi jemné, ale silné chuti a mnoha možnostem přípravy. Kromě chovaných lososů existuje také mnoho druhů volně žijících lososů jako je losos hrbatý, losos keta, losos červený nebo losos královský. Chovaní lososi nejsou jen sezónní záležitostí, proto vám je můžeme nabízet celý rok čerstvé. Sezónou divokých lososů je podzim.

 

Náš losos pochází z udržitelné akvakultury. To znamená, že si na něm můžete pochutnat s čistým svědomím.

Místo lovu