Filet z lososa na grilu

Přírodní grilovaná pochoutka pro milovníky lososů!

Filet z norského lososa s jemně pečený s kůží. Jedinečný způsob, jak udržet maso lososa křehké a šťavnaté. Petrželové brambory a holandská omáčka je obzvlášť chutná příloha!

Výživové informace
100g
porce
Kalorická hodnota ​​(kJ)8233875
Kalorická hodnota ​​(kcal)197929
Tuky (g)14,969,9
z toho nasycené mastné kyseliny (g)3,215,2
Karbohydráty (g)6,430,2
z toho cukry (g)0,83,9
Bílkoviny8,942,0
Sůl (g)0,763,6

Přírodní ingredience & nejlepší příprava!

Milujeme ryby a chceme, aby si jste si je užívali i vy, vždy čerstvé a snadno stravitelné. Proto se vědomě vyhýbáme používání zvýrazňovačů chuti, umělých příchutí a geneticky modifikovaných přísad. Naše výrobky z ryb pocházejí výhradně z řízených zdrojů.

Losos

V polovině 70. let 20. století se stal losos v Evropě jednou z nejoblíbenějších ryb. Uzený je dokonce vůbec nejoblíbenější rybou na světě. V minulosti byl však vyhledávanou delikatesou „znalců“, dokud v roce 1973 nevytvořila jedna francouzská restaurace legendární recept „Combination à la Troisgros“. Tato kombinace lososa se šťovíkem a vinnou omáčkou odstartovala jeho neuvěřitelný rozmach. Od tohoto momentu si losos díky chovu ve velkém našel cestu do každé restaurace, supermarketu a mnoha domácností.

 

Losos je oblíbený díky delikátnímu masu, velmi jemné, ale silné chuti a mnoha možnostem přípravy. Kromě chovaných lososů existuje také mnoho druhů volně žijících lososů jako je losos hrbatý, losos keta, losos červený nebo losos královský. Chovaní lososi nejsou jen sezónní záležitostí a proto vám je můžeme nabízet celý rok čerstvé. Sezónou divokých lososů je podzim.

 

Náš losos pochází z udržitelné akvakultury. To znamená, že si na něm můžete pochutnat s čistým svědomím.

Místo lovu