Krevetová pánev

Koktejlové krevety

Pikantní bylinkově-česneková marináda dodává krevetám intenzivní aroma a v kombinaci s delikátní rajčatovou omáčkou tvoří společně jedinečný pokrm, který byste měli ochutnat! Podáváme na litinové pánvičce.

Výživové informace
100g
porce
Kalorická hodnota ​​(kJ)6202294
Kalorická hodnota ​​(kcal)148549
Tuky (g)6,523,9
z toho nasycené mastné kyseliny (g)0,82,8
Karbohydráty (g)14,854,7
z toho cukry (g)5,219,2
Bílkoviny7,327,2
Sůl (g)1,45,2

Přírodní ingredience & nejlepší příprava!

Milujeme naše ryby a chceme, aby si všichni užívali čerstvé a snadno konzumovatelné ryby s čistým svědomím. Proto se vědomě vyhýbáme používání zvýrazňovačů chuti, umělých příchutí a geneticky modifikovaných přísad. Naše výrobky z ryb pocházejí výhradně z řízených zdrojů.

Kreveta

Tito korýši s mimořádně jemným a lahodným masem se prodávají pod mnoha názvy: garnáti, krevety, či gambas. Jsou velmi oblíbenou a rozšířenou pochoutkou, která byla dříve jen lahodným a exotickým pokrmem z dalekých zemí. Dnes jsou krevety nepostradatelnou součástí našich jídelníčků. Mezi největší a nejvyhledávanější druhy patří krevety královské nebo obří krevety tygří, které jsou chovány převážně v Asii.

 

Krevety se obecně dělí na mořské, sladkovodní a brakické. Ty brakické žijí v mořských ústích, kde se mísí sladká a slaná voda. Většina našich krevet jsou sladkovodní krevety. Krevety jsou zvlášť vhodné ke grilování, ale dají se vychutnat i jinak: vařené, pražené, karamelizované, v kari, v polévkách – jsou vždy požitkem!

 

Věděli jste, že krevety mají mnoho složek, které jsou pro lidské tělo životně důležité, včetně fluoru, jódu, železa, vápníku, hořčíku a vitamínu B12? Krevety jsou také bohaté na bílkoviny a nenasycené mastné kyseliny.

 

Naše krevety pocházejí z udržitelného rybolovu. Takže si můžete pochutnat na našich krevetách s čistým svědomím a maximálním požitkem.

Místo lovu