Bismarckova bageta

Oblíbená pochoutka Otto von Bismarcka

Lidé stále vyprávějí mnoho příběhů o tom, jak získal tento sendvič svůj název. Jedno je jasné: kancléřka Otto von Bismarck ho miloval!

Náš sleď vás navnadí svou mírně kyselou vůní. V kombinaci s okurkami, cibulí a petrželkou v křupavé bagetě Nordsee je perfektní svačinou, která vás nezklame a nasytí! 

Výživové informace
100g
porce
Kalorická hodnota ​​(kJ)7671180
Kalorická hodnota ​​(kcal)182280
Tuky (g)5,48,3
z toho nasycené mastné kyseliny (g)1,52,3
Karbohydráty (g)22,134,0
z toho cukry (g)1,52,3
Bílkoviny9,314,3
Sůl (g)2,03,1

Přírodní ingredience & nejlepší příprava!

Milujeme ryby a chceme, aby si jste si je užívali i vy, vždy čerstvé a snadno stravitelné. Proto se vědomě vyhýbáme používání zvýrazňovačů chuti, umělých příchutí a geneticky modifikovaných přísad. Naše výrobky z ryb pocházejí výhradně z řízených zdrojů.

Sleď

Sleď je malá ryba žijící v houfech, která velmi dobře slyší, proto je velmi plachá. Věděli jste, že žádná jiná ryba neměla v historii tak velký hospodářský význam jako sleď? Vedly se pro ni války a tišila hladomor … Její popularita neustále rostla. V Německu tvoří výrobky ze sleďů v  současnosti pětinu nabídky ryb.

 

Hlavní lovná sezóna sleďů je od června do srpna. V tomto období je její maso mimořádně jemné a má výraznou chuť. Díky svému vysokému obsahu tuku a pevné lamelové struktuře se sleď dokonale hodí na pečení a grilování. Kromě toho se s oblibou marinuje nebo solí. Mimořádně oblíbeným druhem jsou matjesy, které se podávají samostatně nebo s omáčkou a klasickými přílohami, jako jsou například brambory vařené ve slupce.

Místo lovu